Private Shopping Englisch Private Shopping Englisch

Wohnpark binzen online dating, sorry, you’re not allowed to access this page.

Flanked by the historic Kandertalbahn railway and the B3 road, this heterogeneous environment demanded an architectural language that would provide orientation and a recognition effect. This is where the escalators and the panoramic lift are located; and it is also a crossroads for customers.

This sculptural construction harmonizes the warm colour of anodized metal with the natural green hues of nature. The resulting building struts its stuff with confidence and a strong identity.

Visitors are quickly able to figure out the lay of the land and find their way around. The main usable area is subdivided into 20, square meters of sales and special zones; the remaining floor space is divided between warehouse and administrative zones. The elegantly shimmering building does not appear bulky or cumbersome.

Dating Binzen Women - Meet Single Girls in Binzen | Germany, Baden-Wurttemberg

The entire building follows this special geometry. The centrepiece is a three-storey hall with three retail floors and a large skylight overhead, ensuring a bright and welcoming atmosphere. The furniture store is entirely enveloped in a sheath of aluminium mesh, allowing the building to change character depending on the time of day and viewer's orientation.

Consistent design principles ensure a harmonious overall appearance.

Objects nearby

In the golden light of morning, the mesh structure comes into its own; in the afternoon, the shadows of the wall brackets set a rhythm. Rather, its pleasant lightness raises the value of the location rather than dominating it.

The palette of colours, including the grass-covered roof, makes the structure appear to be part of the natural environment. Year The gently curved triangular shape of the furniture store is drawn from its distinctive location on the Dreispitz roundabout. At the same time, it fits right in with the environment, as if it was meant to be.

The structure's elegant movement continues within.

Wohnpark Binzen blocher partners

To that end, the architects used a highly insulated outer shell to minimize energy consumption; low-emission materials; and roof plantings as a climate buffer and link to the surroundings. Thus the furniture store interacts with its environment.

The building is pleasing not only because of its design features and functional details, but also because of its cutting-edge green technology.